DOCUMENTAIRES

SUNDOG films is gespecialiseerd in het maken van documentaires en portretten van bijzondere mensen. Ik maak voor u een documentaire voor privégebruik of internet, maar ook voor televisie. De documentaire kan aangeleverd worden op dvd, USB-stick of in een bestand geschikt voor gebruik op internet.
De inzending De Verrezen Christus van SUNDOG films heeft onlangs gewonnen in de categorie ‘Storytellers’, van het bekende documentaire festival DocFest!

BRUILOFTEN

Voorafgaand aan jullie trouwdag ga ik met jullie in gesprek om jullie beter te leren kennen. Hierin bespreken we wat jullie wensen zijn en wat voor film daar goed bij past. Omdat iedere bruiloft uniek is en ieder bruidspaar haar eigen voorkeuren heeft, maken wij altijd een plan en aanbieding op maat. Het filmen van de bruiloften doen we altijd met meerdere camera’s. Daarnaast vinden onze meeste klanten het prettig dat we de gehele dag aanwezig zijn, omdat er dan een compleet beeld van de dag weergegeven kan worden. Een bruidsreportage gemaakt door SUNDOG films ga je koesteren.

REPORTAGEs

U kunt voor meerdere doeleinden een reportage door ons laten maken waarbij de informatie relevant, helder en duidelijk wordt gecommuniceerd. Met een reportage of korte documentaire informeert u de kijker vanuit een objectieve benadering van nieuwsfeiten. U laat immers zien wat uw organisatie voor anderen betekent. Hiervoor bereiden wij ons, samen met u, terdege voor waarmee we de basis leggen we voor een succesvolle reportage. Met een reportage krijgt uw dienstverlening meer waarde!

BEDRIJFSFILMS

Wenst u een bedrijfspromotievideo, een aftermovie, een video van productieprocessen en testimonials (directieleden, specialisten, klanten)? Ik help u bij het kiezen van de juiste toon en vorm, zodat uw boodschap optimaal en op aantrekkelijke wijze tot uiting komt bij het publiek dat u wilt bereiken. Voor verschillende bedrijven zoals Oostwegel Collection en (semi-) overheidsinstellingen zoals de Gemeenten Gulpen-Wittem en Vaals ben ik al diverse jaren vaste producent.

WIE IK BEN?

Ik ben Henk, filmmaker

Human Interest

Ik film de mensen en de dingen zoals ze zijn

Als geen ander medium prikkelt video zintuigen en emoties. Dit
valt of staat bij de manier waarop beeld en geluid samen komen.
Het achterliggende verhaal vormt hierbij de basis.

Video is een zeer geschikt medium om het verhaal van uw feest,
over uw bedrijf of welke gebeurtenis dan ook in beeld te brengen.

U wilt een videoproductie laten maken? Door de jaren heen heb ik
al vele televisieseries, (bruids)reportages en documentaires
gemaakt. Diverse overheden en bedrijven mag ik tot mijn vaste opdrachtgevers rekenen. Maar ook voor u als particulier kan ik een kwaliteitsfilm maken; geheel naar uw wensen.

Henk Kroese Sundog Films

Door flexibel, betrouwbaar en met vakmanschap uw wensen te realiseren, realiseren wij onze missie: tevreden opdrachtgevers!

ONS WERK

Werk met passie, respect en liefde voor het leven
Uitgelicht:
Laat uw (vakantie)huis filmen

De huizenmarkt is dynamisch. Kopers willen snel en zeer goed geïnformeerd worden. Heeft u uw huis te koop? Wek dan de nieuwsgierigheid van uw potentiële kopers door een aansprekende video van uw huis.
Verhuurt u uw vakantiewoning? Laat geïnteresseerde gasten op een fantastische wijze hiermee kennis maken en toon de mogelijkheden. Ik mag diverse toonaangevende verhuurders tot mijn opdrachtgevers rekenen.

Reacties van klanten:
Nieuws:
Docu Sundog wint op DocFest

De inzending 'De Verrezen Christus' van SUNDOG films heeft onlangs gewonnen in de categorie ‘Storytellers’, van het bekende documentaire festival DocFest!Referenties

Partners waarmee Sundog heeft mogen samenwerken

Nieuwsgierig? Neem contact met me op!